Introductie

Sweet Diamond Stables richt zich op het opleiden en trainen van springpaarden. En dan voornamelijk jonge springpaarden vanaf 3 jr.

Alle paarden krijgen dagelijks weidegang en daarnaast word er per paard een trainingsschema op maat gemaakt. Voor alle paarden geldt een afwisselend trainingsschema. Naast dressuurmatige en springgerichte trainingen, gaan de paarden ook mee naar het bos. Verder worden ze gelongeerd en zeker 1 dag in de week krijgen ze een dag rust. Door deze afwisseling blijven ze ook mentaal fit. 

Door onze gunstige locatie kunnen wij wekelijks naar wedstrijden op mooie locaties. Oa naar Equestrian Centre de Peelbergen, Hippisch Parc Asten (Manege Heijligers), Sentowerpark, De Warre, etc.

Ruiter

Ruiter van dienst is Denise de Jongh. Zij houdt zich dagelijks bezig met de training van de paarden. En neemt ze daarnaast mee naar wedstrijden. 
Na een periode in het buitenland, heeft zij in 2018 besloten om voor zichzelf aan de slag te gaan. Grootste passie is het opleiden van talentvolle jonge paarden en hen verder op te leiden naar een hoger plan. Zij probeert het beste uit ieder paard te halen.
Haar motto is dan ook: It's about the horse; how to care for the horse, how to ride the horse and how to look after this great animal. 
Enkele bijzondere momenten:

*1ste 1m40 GP Ålesund (Noorwegen)

*2de 1m40 GP Oliva Nova (Spanje)

 

Voor het welzijn van de paarden hebben wij een goed team (trainer, smid, dierenarts en paardentandarts) klaar staan wanneer nodig.